HVAD ER SÆSONLEASING?

- Lej en luksusbil alt efter årstid

Lej en bil, hvor du kun betaler afgifter for de måneder, du benytter dig af bilen. Du slipper derfor for unødvendige omkostninger med sæsonleasing. Du kan lease præcis den bil, du mener, er bedst til vejrets omstændigheder.

Åben sportsvogn om sommeren – Range Rover om vinteren.

En sæsonleasing er en leasingmodel, der giver dig, som forbruger, mulighed for blot at leje en bil i udvalgte måneder og kun betale for de aktive måneder. Det indebærer, at du med en sæsonleasing kun betaler for registreringsafgiften i de måneder, du kører rundt i den leasede bil.

Du kan derfor både køre rundt i en åben sportsvogn om sommeren og mærke vindens sus, men uden at skulle betale for den hele året rundt. Hos Bilfirmaet kan vi også tilbyde dig aftaler, hvor du betaler din sæsonleasing gennemsnitligt ud over 12 måneder, og derfor at du ikke behøver intensiv afregning for din bil.

En sæsonleasing giver dig mulighed for at fastsætte den leasingperiode, som passer dig og dine behov – sommer som vinter. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om mulighederne for præcis den aftale, du ønsker.

MERE END BARE SÆSONLEASING HOS BILFIRMAET

Hos Bilfirmaet kan du udover vores sæsonleasing også foretage en flexleasing og finansiel leasing, hvor du selv har større ansvar for eventuelle udgifter og reparationer. Denne type af leasing er billigere, da du efter ophørt aftale står med ansvaret for salget af bilen og/eller er forpligtet til at købe den.

Derudover har vi også mulighed for at lave en operationel leasing med dig, hvor vi som leasingfirma tager os af udgifter, service, nye dæk og reparationer. Du vil modsat finansiel leasing ikke have ansvaret for bilen efter ophørt aftale.

Du kan altid kombinere din sæsonleasing med de andre leasingaftaler, hvis du blot ønsker en ekstra bil sommeren over og gerne vil afbetale på den de resterende måneder. Der er mange muligheder, og det er kun fantasien, der sætter grænser for dig.

Læs også: Hvad er restværdi?

FORDELENE VEDEN SÆSONLEASING

En sæsonleasing er derfor alt i alt en leasing og leje af bil i en kortere og mere specifik periode, som passer dine behov og bilens muligheder. På den måde kan du få det bedste af to verdener og definere din bil efter sæsonen og benytte forskellige køretøjer året rundt.

Som nævnt, kan du opdele din betaling af din sæsonleasing, så du afbetaler hele året. Det kan give dig lavere månedlige ydelse og udgifter, da den passive periode er billigere end den aktive leasing. Du kan derudover selv vælge, hvor mange aktive måneder du ønsker at have.

Prismæssigt er det billigere med sæsonleasing, idet din bil ikke skal have plader på i de måneder, du ikke ønsker at køre i den (den passive periode). Der betales derfor ikke registreringsafgift og grøn afgift for den periode.

En sæsonleasing kan laves og skrives som en erhvervsleasing såvel som en privatleasing, hvilket giver dig mange muligheder for at lease din drømmebil i mindre perioder og færre måneder.

Fordelene:
Du betaler kun for aktive måneder – som du selv vælger
Du kan fordele betalingen ud på hele året
Du kan kombinere aftalen med en anden leasingaftale
Du får mulighed for at have flere biler årligt

Prisen for en sæsonleasing er først og fremmest afhængigt af den luksusbil, du udvælger dig. Vi kan lave forskellige leasingaftaler, alt efter hvordan du ønsker at fordele økonomien. Der er både mulighed for lav udbetaling, men hvor den månedlige ydelse er højere og ligeledes omvendt, hvor man har en højere udbetaling, hvor den månedlige ydelse sænkes.

Bilfirmaet tilbyder Mercedes leasing – læs mere her.

HAR VI VÆKKET DIN INTERESSE?

Er du blevet inspireret til at give flexleasing et skud, så kontakt os gerne i dag. Vi kan tage en uforpligtende snak om, hvilke fordele flexleasing har for dig, og hvad du får ud af at flexlease hos Bilfirmaet.

Vi hjælper også gerne med at importere en bil, hvis du har udset dig en specifik model, som ikke er at finde i Danmark.

SALG, IMPORT OG LEASING AF LUKSUSBILER

Udover sæsonleasing, flexleasing og forskellige typer leasingaftaler til både privat og erhverv, kan vi også hjælpe dig med andre relaterede ting, og vi udøver alle vores ydelser med høj kvalitet og øje for den gode kundeoplevelse.

Hvis du står og har udset dig din drømmebil, men den kun er at få i Tyskland, så kan vi hjælpe med import af luksusbiler til Danmark, så du kan få præcis den bil, du drømmer om, hjem til din adresse. Vi kan hjælpe både med det administrative, fragten og papirarbejdet.

Vi bevæger os hovedsageligt inden for det tyske marked, men vi kan nemt se på din drømmebil, uanset hvor, på det europæiske marked, den er at finde.

Hvis ikke du er til import eller en sæsonleasing af luksusbiler, kan vi også stå til rådighed i dine køb af nye biler. Dette da vi også sælger vores kvalitetsbiler, og vi får konstant nye modeller og mærker, så det er med at holde øje, eller kontakte os, for det nuværende lager.

Vi sigter altid efter, at du får en tryg handel, leasing, sæsonleasing eller anden oplevelse. Det skal være trygt og enkelt at leje, købe eller importere din kommende bil.

Vil du lease en firmabil i Danmark? Så læs mere her: Leasing af firmabil Danmark.

dig og dine behov bedst.

Skal du eksempelvis bruge en bil i en kortere periode, såsom hen over sommeren, så kunne sæsonleasing være en mulighed for dig.

Ønsker du derimod at lease i en kortere periode, men ikke nær så sæsonbestemt, så kunne flexleasing være en mulighed. Her kan du nemlig lease i kortere eller længere perioder på tværs af årstider osv.

Har du fundet den helt rette bil, som du bare må “eje”, så kan vi også hjælpe dig med import af denne bil. Vi kan efter importeringen også hjælpe med leasing af bilen, så du ikke skal stå alene med finansieringen af din drømmebil.

Læs om Mercedes leasing, som vi tilbyder.

Du er sikret service af høj kvalitet hos Bilfirmaet

Flexleasing af en bil bringer ikke en forsikring af bilen med. Derfor er det altså dig, som leasingtager, der skal stå for at få fat i en bilforsikring, som man ellers også ville gøre ved køb af en bil.

Hvad der er vigtigt at huske, når du skal forsikre din flexleasing bil er, at du skal have en kaskoforsikring. Normalt kan man selv vælge, om man vil nøjes med en lovpligtig ansvarsforsikring, men ved flexleasing er der krav om, at leasingtager har en kaskoforsikring.

Dette kommer af, at leasingselskabet skal være sikker på, at de får penge, hvis du totalsmadrer bilen. Derfor er det også leasingselskabet, der modtager erstatningen, hvis uheldet er ude.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Udfyld formularen, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Book prøvetur