VI IMPORTERE DIN DRØMMEBIL

Er du på markedet efter en ny bil af høj kvalitet til en fornuftig pris? Hos Bilfirmaet specialiserer vi os i at importere biler fra flere lande i europa, der sikrer at du kan handle bil hos os, som er skræddersyet til dine dine ønsker og behov til konkurrencedygtige priser.

Vi har en lang række biler tilgængelige. Om det er en mindre kompakt bil eller en større premium familiebil, så hjælper vi dig med at importere den hjem på kort tid. Alle vores importerede biler bliver kvalitetssikret så de lever op til vores høje standard, og stemmer overens med kundens behov.

Vi hjælper dig gennem hele processen

Vi ved at bilkøbsprocessen kan være uoverskuelig. Måske du endnu ikke er klar over hvilken bil der dækker alle dine behov? Hvordan bilen skal finansieres? Hvilken form for leasing er optimal? Vi vejleder og rådgiver dig gennem hele processen og gør det overskueligt for dig.

Vi hjælper dig samtidig med alt papirarbejdet så du kan køre din nye bil uden nogen bekymringer. Vores mission er at gøre processen så nem og enkelt for vores kunder som overhovedet muligt.

START REJSEN HER

Udfyld formularen, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Bilens info
Personlig info

Beregn byttepris

Book prøvetur