LEASING AF FIRMABIL DANMARK

Der er masser af fordele ved leasing af en firmabil i Danmark, som du som erhvervsdrivende ikke må gå glip af. Herunder kan du læse mere om erhvervsleasing i vores gennemgang af leasing af firmabil hos Bilfirmaet.

Erhvervsleasing - Leasing af firmabil

Når man taler om erhvervsleasing, altså leasing af firmabil i Danmark, så handler det i bund og grund om, at du som erhvervsdrivende har masser af penge at spare på dine køretøjer.

Der er nemlig masser af fordele ved leasing af en firmabil, da belastningen af likviditeten i virksomheden mindskes, da man ikke behøver at lave en investering i en bil, men kan nøjes med at betale driftsomkostningerne for bilen.

Derudover giver det den erhvervsdrivende mulighed for at outsource det administrative arbejde omkring sin firmabil, og dermed har man mere tid til at fokusere på det, som virksomheden i virkeligheden handler om.

Desuden giver en leasingaftale en lav månedlig ydelse, da afgiften på bilen, modsat ved køb af en firmabil, ikke vil være en fuld afgift. Der er således masser af gode muligheder og fordele ved leasing af bil hos Bilfirmaet.

FLERE MULIGHEDER FOR LEASING AF FIRMABIL I DK

Der er flere muligheder, når det kommer til erhvervsleasing af en bil hos Bilfirmaet.

Med operationel leasing får du alt, hvad bilen har at tilbyde, uden at du skal investere i bilen. Du betaler en fast månedlig ydelse, som dækker omkostningerne til vedligeholdelse og service i leasingperioden, som leasingselskabet vil stå for. Det betyder også, at du, som leasingtager, ikke behøver at tænke på restværdi af bilen ved leasingperiodens afslutning.

Ved finansiel leasing står du, som leasingtager, selv for at få bilen kørt til service, samt vedligeholdelsen af din firmabil. En fordel er dog, at dette er en billigere løsning end ved operationel leasing. Finansiel leasing kaldes også for flexleasing i Danmark.

Splitleasing er en mulighed, der giver dig mulighed for, at nyde godt af en bil både privat og i erhverv. Ved leasing af en firmabil med splitleasing opdeles afgifterne, så virksomheden står for en vis procentdel af udgifterne for bilen, og privatpersonen står for resten. Læs mere om splitleasing i Danmark her.

NYESTE VAREBILER PÅ LAGER

LEASING AF FIRMABIL HOS BILFIRMAET

Der er således masser af muligheder, når det kommer til erhvervsleasing af en bil i Danmark, og hos Bilfirmaet giver vi dig ligeledes gode muligheder for, at kunne lease din næste firmabil nemt og billigt.

Vi har et bredt udvalg af biler, men vi har en særlig forkærlighed for biler på det tyske marked. Så kunne du tænke dig en lækker Audi eller måske endda en Porsche, når du skal lease en firmabil, så tøv endelig ikke med at tage fat i os.

Vil du høre mere om, hvad du kan gøre i forhold til leasing af firmabil hos Bilfirmaet, så kontakt os gerne i dag, og få svar på dine spørgsmål. Dette gør du enten via mail eller per telefon.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Udfyld formularen, og vi vender tilbage hurtigst muligt.