Indhent tilbud

Vi står klar til at besvare dine spørgsmål, og vi kan sammen se på dine muligheder for at lease eller købe din drømmebil.
Få et uforpligtende tilbud allerede i dag.

INDHENT ET TILBUD

Skriv en mail på info@bilfirmaet.dk, hvor du inkluderer dine ønsker til din kommende drømmebil. Du vil herefter blive kontakt hurtigst muligt.

Du er altid velkommen til også at kontakte os på telefon.

OM OS

Hos Bilfirmaet er vores største passion at gøre bilhandel enkelt og trygt. Vi lever og ånder for at handle med vores kunder i øjenhøjde, og sætter en ære i at kunden ikke forlader vores forretning med ubesvaret spørgsmål på samvittigheden.

Vi er specialister i køb og salg af biler - samt leasing til både privat og erhverv. Udover vores lagerliste af nøje udvalgte biler fra bl.a. det tyske marked, bevæger vi os også meget inden for import af din drømmebil fra det europæiske marked.

HVEM ER BILFIRMAET?

Bilfirmaet er startet af Tobias Schicki Pedersen, som driver forretningen til dagligt. Tobias har en stor passion for biler og motorsport, og har i en lang årrække været beskæftiget i bilbranchen. Til dagligt er Tobias til at finde i forretningen, og i fritiden er han til at finde på racerbanen, hvor en stor del af hans liv er tilbragt.

Bilfirmaet er en mindre bilforretning, med showroom lokaliseret lidt syd for Køge, i byen Vallø. Varelageret hos Bilfirmaet er begrænset, med nøje udvalgte biler fra det europæiske marked, samt byttebiler fra handler i dagligdagen.

audi leasing

MEDARBEJDERE

@frederikvillumsen.com02

TOBIAS SCHICKI PEDERSEN

INDEHAVER OG SALGSANSVARLIG

@frederikvillumsen.com06

LUSSO

MASKOT OG SALGSMEDHJÆLPER