LEASING KØGE

- Lease kvalitetsbiler nemt og sikkert

Bilfirmaet er at finde i Køge området, nærmere bestemt i Vallø. Her finder du vores flotte lokaler og vores udvalg af luksuriøse og kvalitetssikrede biler. Så leder du efter et leasingfirma med de helt rette kompetencer i Køge og omegn, så tag et kig forbi os i Vallø.

Du kan også kontakte os for at høre mere om udvalg og muligheder for leasing i Køge.

Leasing hos bilfirmaet i Køge

Hos Bilfirmaet i Køge finder du ikke blot et leasingfirma, hvor du kan lease forskellige biler, men en virksomhed, der interesserer sig for og værdsætter kvalitetsbiler, og især biler fra det tyske marked. Derfor har vi stort fokus på biler af høj kvalitet og med masser af luksus både til leasing, import og salg.

Foruden leasing, finder du hos Bilfirmaet i Køge andre muligheder. Vi gør os nemlig også i salg af biler, så hvis du har en bestemt bil i tankerne, som du har drømt om, så kontakt os gerne, og så kan vi hjælpe dig med at finde bilen til en god pris.

Derudover står vi også gerne til rådighed, hvis du gerne vil have importeret en helt bestemt og luksuriøs bil fra udlandet. Vi stor erfaring med importering fra udlandet, og du kan derfor med ro i maven lade os tage opgaven på os.

Har du eksempelvis brug for en aftale, hvor du både kan anvende bilen som erhvervsleasing og som privatleasing, så er en aftale med splitleasing en god mulighed for dig. Her kan du nemlig lease bilen som både firmabil og privatbil, og dermed kan den anvendes alle ugens dage.

FORSKELLIGE TYPER AF LEASING

Hos Bilfirmaet kan vi tilbyde dig flere forskellige typer af leasingaftaler, og derfor er der ingen tvivl om, at der findes én, der passer dine behov, når det kommer til leasing af bil i Køge.

Splitleasing

Har du brug for en aftale, hvor du både kan anvende bilen som erhvervsleasing og som privatleasing, så er en aftale med splitleasing en god mulighed for dig. Her kan du nemlig lease bilen som både firmabil og privatbil, og dermed kan den anvendes alle ugens dage.

Sæsonleasing

Med sæsonleasing får du altså mulighed for at få det fulde potentiale ud af de biler, du kører rundt i, i Køge. Du skal ikke gå på kompromis ved leasing af blot én enkelt bil, men du kan bestemme dig ud fra årstiden og din mavefornemmelse.

Flexleasing

Ved flexleasing får du al mulighed for selv at vælge, hvordan leasingperioden og-aftalen skal se ud for dig. Her foregår leasing i Køge ved du bestemmer dig for en periode, og herefter i en kortere eller længere periode køre i netop den bil, du har drømt om.

LEASING MED ET SMIL

I vores lokaler lige syd for Køge finder du vores udvalg af biler, og her møder du også den, trods den unge alder, meget erfarne og kyndige indehaver og salgsansvarlige Tobias Pedersen, som tager imod jer og jeres drømme med åbne arme og et smil.

Tobias har stor erfaring med både leasing, salg og import af biler, og derfor kan du roligt lade dig betjene af ham. Han vil give dig råd og vejledning i, hvad der vil være bedst for dig, når det kommer til leasing i Køge, men i sidste ende er det dig, som leasingtager, der bestemmer, hvad du gerne vil have og ønsker.

Kig gerne forbi til en snak om jeres bildrømme og lad drømmen komme ét skridt nærmere virkeligheden med leasing hos Bilfirmaet i Køge.

Flere Europæiske mærker til leasing

Vi specialiserer os, hos Bilfirmaet, især i biler fra det tyske marked. Dog er der også andre europæiske mærker at finde blandt vores begrænsede, men nøje udvalgte, lager af biler.

Blandt mærkerne i porteføljen er både Range Rover, Ferrari, Audi, BMW, Mercedes og andre velkendte og anerkendte mærker at finde, og derfor er der helt sikkert også en bil for dig.

Bilfirmaet gør sig både i små, såvel som, store biler, og derfor finder du i vores lager af biler også både biler til den fartglade bilentusiast og større biler, der kan rumme en familie.

Der er altså masser af muligheder, når det kommer til leasing ved Bilfirmaet i Køge, hvor vi omfavner ethvert behov og gør en dyd ud af at tilfredsstille vores kunde på bedste vis.

Vigtigst af alt er dog, at bilerne er udvalgt ud fra en forventning om høj kvalitet og sikkerhed, samt designmæssig suverænitet.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Udfyld formularen, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Book prøvetur